Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι!

aganaktismenoi IMGP1899 anafi

IMG_1339 bobousa IMG_1485

IMGP3005 photo-042 epi-to-ergon

IMGP2538 IMG_1234 IMGP3387

IMGP3389 IMGP3390 IMGP3391

pilio photo-007 photo-044

Και το όνομα αυτής "Μαριάννα"

Μαρία - Ιωάννα ή αλλιώς Μαριάννα!

Ο μικρός και τρισχαριτωμένος, σγουρομάλλης και ξανθούλης αγγελάκος εβαπτίσθη και εφωτίσθη. Την χαρά της που έγινε χριστιανή την μοιράστηκαν πολλοί αγαπημένοι και την στόλισαν πολλές και πολύχρωμες πεταλούδες και αερόστατα.

Πάρτε μια γεύση από την πρόσκληση και τις μπομπονιέρες μέχρι την...σαπουνοπεταλούδα,

Το προσκλητήριο από τσόχινο λουλούδι, πρόσκληση σε ροζριζόχαρτο 200γρ, χάρτινη ασημένια πεταλούδα με μεταλλική υφή όπου γράφτηκε το όνομα του κάθε καλεσμένου. Στην πίσω πλευρά μαγνητάκι για να στολιστεί στην συνέχεια το ...ψυγείο!

IMGP3357 IMGP3358

Μπομπονιέρες για τους μεγάλους από μεταλλικές πεταλούδες από αλουμίνιο 4/10 κομμένο και ζωγραφισμένο στο χέρι με ειδικά χρώματα glitter.
Πινακάκια ζωγραφισμένα με χρώματα αγιογραφίας. Πεταλούδες για τα κορίτσια και βεβαίως αερόστατα για τα αγόρια.

IMGP3458 IMGP3424 IMGP3423

Η τσάντα της βάπτισης με μεγάη πεταλούδα από ροζ τσόχα, ζωγραφισμένη με ειδικά χρωματα glitter. Στην συνέχεια τα στολίσει τον τοίχο του παιδικού δωματίου.

IMGP3429

... και το σαπουνάκι σε σχήμα πεταλούδας απο γνήσιο λευκό σαπούνι με χρώμα ζαχαροπλαστικής και εμφάνιση ...μαρμαρένιας πεταλούδας!

IMGP3428

θα επανέλθουμε με πολύ περισσότερες φωτό από αυτή την υπέροχη βάπτιση της αξιολάτρευτης Μαριάννας στο μοναδικής ομορφιάς ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Πεντέλης!

Χαριτωμένα ποντικάκια

 
Το φθινόπωρο έφτασε! Χωρίς πεσμένα φύλλα, χωρίς βρεγμένη μυρωδάτη γη, με υψηλές θερμοκρασιες ακόμη, αλλά εμείς επιμένουμε. Έστω και ημερολογιακά, το φθινόπωρο ήρθε, και που θα πάει, θα έρθουν και τα πρωτοβρόχια με τις χοντρές τις στάλες και τους δροσάτους αέρηδες να χτυπούν το πρόσωπο, να συνεφέρουν τον νού και τα κάθε λογής κούτσικα πλασματάκια του ζωϊκού μας βασιλείου να τρέχουν να προφυλαχθούν. Άλλα κάτω από τα μεγαλύτερα φύλλα, άλλα μέσα στις κουφάλες των δέντρων, άλλα μέσα στης γης τις τρυπούλες κι άλλα μέσα σε ντουβαράκια, αποθηκάκια και κάθε λογής απομονωμένες γωνιές.
 
Τα δικά μας ποντικάκια όμως δεν κρύβονται. Δεν φοβούνται την βροχή, τον αέρα, τον ήλιο, το χιόνι. Ίσα ίσα είναι πολύ κοινωνικά, απόλυτα καθαρά και ασφαλή και αποζητούν αγκαλιά σε βελούδινα χεράκια. Ζητούν επίμονα τα κλειδιά μας και μας βεβαιώνουν πως δεν θα τα χάσουν ποτέ! Για αυτό και μεις τα κάναμε μπρελόκ! Και αυτά έχουν παρέα και εμάς στολίζουν την πόρτα μας και μας προφυλάσουν από το να χαθούν τα κλειδιά μας στην τσάντα μας. 
 
Αν τους το ζητήσουμε μαζεύεται όλη η πολύχρωμη αγέλη και γίνονται μπομπονιέρες βάπτισης για καλλιτεχνικά ανήσυχες μανούλες με άφθονο χιούμορ που θέλουν να ξεχωρίσουν χωρίς πολλές φανφάρες, φιόγκους και παράτες!

IMGP3379 IMGP3381

Κάντε κλικ στις φωτό και αυτές τσουυυυυυυππππ θα σας στείλουν στις ανάλογες σελίδες με πολύ περισσότερες πληροφορίες