Μύρισε καλοκαιράκι.....

.....μπανάκι, αλμύρα και αντιηλιακό καρύδα. Περιμένουμε πως και πως για το πρώτο μπανάκι, τον ήλιο να στεγνώνει βίαια το κορμάκι μας και την άμμο να τρυπώνει παντού όμως...

Απαραίτητα μια τσάντα να χωρά τα λίγα και καλά ή μια μεγαλύτερη για τα πολλά και καλύτερα. Η αγορά γεμάτη, ότι θες το βρίσκεις.

Τα "Κεντημένα γοβάκια" με γνώμονα το γούστο, την πρωτοτυπία αλλά και την ευκολία μας δημιουργήσαμε μια τσάντα για την παραλία από μπουρνουζοπετσέτα ή αλλιώς υδρόφυλλη πετσέτα μπάνιου!

Διαλέξαμε το χρώμα που μας αρέσει περισσότερο και το μέγεθος που μας εξυπηρετεί καλύτερα έτσι ώστε να χωρά σχεδόν τα πάντα, από την πετσέτα της θάλασσας μέχρι τσάντες, τσαντάκια, κινητά, καφέδες, κολατσιό, κουβαδάκια και φτυαράκια κλπ κλπ. προσαρμόσαμε γερά λουριά και voila! Τι κι αν λερωθεί, τι κι αν βραχεί, μαζί με τις πετσέτες στο πλυντήριο ρίχνουμε και την τσάντα και την πλένουμε άφοβα και βιολογικά.

Η συγκεκριμένη της φωτό δημιουργήθηκε πέρισυ το καλοκαίρι και πέρασε με μεγάλη επιτυχία όλα τα crash test επί τρεις μήνες καθημερινά, χρησιμοποιήθηκε αλύπητα, σήκωσε απίστευτο βάρος, χώρεσε ότι πιο απίθανο λόγω της ευελιξίας της πετσέτας και πλύθηκε και ξαναπλύθηκε χωρίς κόπο.Εσείς το μόνο που θα μας πείτε είναι το χρώμα που σας αρέσει. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς. Θα σας ετοιμάσουμε την πιο πρωτότυπη και βολική τσάντα παραλίας που είχατε ποτέ για να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι μαζί με όποιους αγαπάτε.

Τιμή από 12 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος.

Κάντε κλικ στην φωτό και θα σας στείλει τσουυυυπ στην αντίστοιχη ενότητα με πολύ περισσότερες ιδέες, λύσεις και πληροφορίες.