Τσάντες και Τσαντάκια • collage image title

  "Πεταλουδίτσα"

  ΤΤ 073

  Τσαντάκι χειρός για μικρές ζουζούνες (μεγεθος 15x15 εκ) Με κεντημένο το όνομα της κατόχουστο πλάι και εσωτερική άνετη τσεπούλα - Τιμή: 13 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 24%).
 • collage image title

  "Νόστος" (νέο 2014)

  ΤΤ 068

  Τσαντάκια ώμου με λουράκι στυλ ταχυδρόμου. Από τσόχα χοντρή με βαμβακερή επένδυση και άνοιγμα επό την στέγη. Για τις μικρές δεσποινιδούλες που θέλουν να κάνουν την διαφορά. Διαστάσεις από 10x10x15. σχέδια, μεγέθη, χρώματα, συνδυασμοί, προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. - Τιμή: 10 ευρώ /τεμ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - "Μαρία"

  ΤΤ 070

  Κατακόκκινη τσόχα, με υφασμάτινη επένδυση σε μαυρόασπρο καρό και ενισχυμένη με ειδικά βατα εσωτερικά με αποτέλεσμα ένα αφράτο, πληθωρικό εσωτερικό χώρο. Στοιχεία από φετρίνα, στημόνας-κουμπί. - Λουρί "ταχυδρόμου" από το ίδιο ντεσεν και ενισχυμένη βάτα εσωτερικά και κλείσιμο "γλώσσα" με βέλκρο. Το όνομα της κατόχου κεντημένο με βελονιά κομπλέν στο πλάι. - Τιμή: 20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - "Λυδία"

  ΤΤ 069

  Μαύρη τσόχα, με βαμβακερή υφασμάτινη επένδυση σε κόκκινο καρό και ενισχυμένη με ειδικά βατα εσωτερικά με αποτέλεσμα ένα αφράτο, πληθωρικό εσωτερικό χώρο. Στοιχεία από φετρίνα, στημόνας-κουμπί. - Λουρί "ταχυδρόμου" από το ίδιο ντεσεν και ενισχυμένη βάτα εσωτερικά και κλείσιμο "γλώσσα" με βέλκρο. Το όνομα της κατόχου κεντημένο με βελονιά κομπλέν στο πλάι. - Τιμή: 20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  "Ανθή"

  ΤΤ 066

  Διάσταση: 44x35x13εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Ιδιαίτερα γερή κατασκευή με επιπλέον ενίσχυση σε όλα τα τοιχώματα για να σηκώνει αρκετό βάρος. Ιδανική βοηθητική τσάντα για το γραφείο ή την βόλτα. Οι διαστάσεις, τα χρώματα, τα σχέδια και η επένδυση διαφοροποιούνται ανάλογα με τις επιθυμίες σας!- Τιμή: 35 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  "Chaton" -γατάκι

  TT 067

  Διάσταση: 26x32x13εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Ιδανική βοηθητική τσάντα για το γραφείο ή την βόλτα. Οι διαστάσεις, τα χρώματα, τα σχέδια και η επένδυση διαφοροποιούνται ανάλογα με τις επιθυμίες σας! - Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Σακίδιο "fairy house"

  ΤΤ 071

  Σακίδιο για μικρά, παιχνιδιάρικα κοριτσάκια με βαμβακερή εσωτερική και εξωτερική επένδυση. Παραθυράκια, κουρτινούλες, λουλουδάκια, πεταλούδα, νεραϊδένια πόρτα και με το όνομα της κατόχου. Τέλειο για το νηπιαγωγείο, την βόλτα, την εκδρομή - Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 24%).
 • collage image title

  Σακίδιο "Κικκαβαυ"

  ΤΤ 072

  Σακίδιο για μικρά, παιχνιδιάρικα κοριτσάκια με βαμβακερή εσωτερική και εξωτερική επένδυση. Παραθυράκια, κουρτινούλες, πλεκτά λουλουδάκια και με το όνομα της κατόχου. Τέλειο για το νηπιαγωγείο, την βόλτα, την εκδρομή - Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 24%).
 • collage image title

  Σακίδιο - Αρνάκια στα λιβάδια

  ΤΤ 015

  Κατακόκκινο σακίδιο για μικρά, παιχνιδιάρικα κοριτσάκια από χοντρη και μαλακή κατακόκκινη τσόχα με βαμβακερή επένδυση. Αρνάκι παχουλό και παιχνιδιάρικο από μαλακή λευκή τσόχα και γεμισμενο με ειδικό βαμβάκι. Επένδυση από βαμβακερό ύφασμα με ανάλογο θέμα! Κουδουνάκι στον λαιμό και ματόκλαδο κάγκελο! Τέλειο για το νηπιαγωγείο, την βόλτα, την εκδρομή - Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Σακίδιο - "Ηλιάννα"

  ΤΤ 042

  Σακίδιο για μικρά, παιχνιδιάρικα κοριτσάκια από χοντρη και μαλακή κατακόκκινη τσόχα με βαμβακερή επένδυση. Πεταλούδα αφράτη από βαμβακερό ύφασμα και γεμισμενο με ειδικό βαμβάκι. Επένδυση από βαμβακερό ύφασμα με ανάλογο θέμα και με κεντημένο το όνομα της κατόχου στο λουράκι !Τέλειο για το νηπιαγωγείο, την βόλτα, την εκδρομή - Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Σακίδιο - κόκκινο με λαχανί λουλούδι

  ΤΤ 040

  Διάσταση: 22x25εκ. Σακίδιο νηπαγωγείου, βόλτας αλλά και για τις πάνες, την αλλαξιά, το μπιμπερό και ότι άλλο χρειάζεται η νέα μαμά και το μωρό της. Σε πολλά χρώματα και συνδυασμούς - Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Σχεδίου - Μελισσάκι όλο μέλι

  ΤΤ 038

  Προσαρμοσμένο μέγεθος για τσάντα σχεδίου και μεταφορά απαραίτητων υλικών όπως μπλοκ, χρώματα, πινέλα, κλπ. Με κλείσιμο "γλώσσα" με βέλκρο και με το όνομα της κατόχου κεντημένο με βελονιά κομπλέν στο πλάι. - Τιμή: 26 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Σχεδίου - Αρνάκια στα λιβάδια

  ΤΤ 047

  Προσαρμοσμένο μέγεθος για τσάντα σχεδίου και μεταφορά απαραίτητων υλικών όπως μπλοκ, χρώματα, πινέλα, κλπ. Με κλείσιμο "γλώσσα" με βέλκρο. Με το όνομα της κατόχου κεντημένο με βελονιά κομπλέν στο πλάι και λουλουδάκια στο κλείσιμο. - Τιμή: 26 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Σχεδίου - Τα λουλουδάτα

  ΤΤ 037

  Προσαρμοσμένο μέγεθος για τσάντα σχεδίου και μεταφορά απαραίτητων υλικών όπως μπλοκ, χρώματα, πινέλα, κλπ. Με κλείσιμο "γλώσσα" και βέλκρο. - Τιμή: 26 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - "Μάρω"

  ΤΤ 041

  Πεταλουδίτσες κεντητές και glitterάτες Κλείσιμο με βέλκρο. Διάσταση: 22x25εκ.- Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - "Νεφέλη"

  ΤΤ 039

  Κατακόκκινη τσόχα, με 100% βαμβακερή επένδυση σε λουλουδάτο ντεσέν. Στοιχεία από φετρίνα, στημόνας-κουμπί. - Λουρί "ταχυδρόμου" και κλείσιμο "γλώσσα" με βέλκρο. Το όνομα της κατόχου κεντημένο με βελονιά κομπλέν στο πλάι. - Τιμή: 20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - Μελισσάκι όλο γλύκα

  ΤΤ 024

  Λαχανί τσόχα, με 100% βαμβακερή επένδυση σε πορτοκαλοκίτρινο καρώ. Στοιχεία από τσόχα. Λουρί "ταχυδρόμου"- Τιμή: 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - Απλικέ λουλούδι-κουμπί

  ΤΤ 025

  Φούξια τσόχα, με 100% βαμβακερή επένδυση σε σκούρο ροζ ψιλό πουά. Στοιχεία από τσόχα, στημόνας-κουμπί. - Λουρί "ταχυδρόμου". Τιμή: 18 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - Λιλά με πεταλουδίτσα

  ΤΤ 026

  Λιλά τσόχα, με 100% βαμβακερή επένδυση σε μωβ πουά. Πεταλούδα γεμισμένη με ειδικό μπαμπάκι. Λουρί "ταχυδρόμου"- Τιμή: 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Ώμου - Απλικέ λουλούδι

  ΤΤ 027

  Πορτοκαλί τσόχα, με 100% βαμβακερή επένδυση σε λαχανί ψιλό πουά. Στοιχεία από τσόχα. - Λουρί "ταχυδρόμου". Τιμή: 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Λουλουδάκι - μοτιφάκι

  ΤΤ 035

  Διάσταση: 26x32x13εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Λουλούδι από σατέν, οργάτζα, πλεχτό μοτιφάκι και χάντρες. Ιδανική βοηθητική τσάντα για το γραφείο ή την χειμωνιάτικη βόλτα. - Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Μαύρη 70's

  ΤΤ 029

  Διάσταση: 25x22x11εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Λουλούδι από τσόχα. - Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Μαύρη - πεταλούδα

  ΤΤ 005

  Διάσταση: 33x25x15εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Πεταλούδα από χοντρή τσόχα, γεμισμένη με ειδικό μπαμπάκι και στολίδια με χάντρες. Ιδανική βοηθητική τσάντα για το γραφείο ή την χειμωνιάτικη βόλτα. - Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Μαύρη - portrait

  ΤΤ 008

  Διάσταση: 26x32x13εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Λουλούδι από χοντρή τσόχα, γεμισμένη με ειδικό μπαμπάκι και στήμονας από κουμπιά. Ιδανική βοηθητική τσάντα για το γραφείο ή την χειμωνιάτικη βόλτα. - Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Χριστουγεννιάτικη

  ΤΤ 021

  Διάσταση: 25x22x11εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα στυλ "υφαντό". Λουλούδι γεμισμένο με ειδικό μπαμπάκι και στήμονας από κουμπί. - Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Φούξια με χρυσή πεταλούδα

  ΤΤ 022

  Διάσταση: 25x22x11εκ. Από χοντρή και γερή τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Πεταλούδα από χρυσό ύφασμα γεμισμένο με ειδικό μπαμπάκι και στήμονας από μεταλλική μπάλα-κουβάρι. Κλείσινο "γλώσσα" με βέλκρο- Τιμή: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  Φούξια - πεταλούδα (25χ22χ11εκ)

  ΤΤ 062

  Ιδανική βοηθητική τσάντα για τις μικρές δεσποινιδούλες. Με κεντημένο το όνομα της κατόχου στην πίσω πλευρά. - Τιμή: 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  70's μαύρη

  ΤΤ 020

  Διάσταση: 26x32x10εκ. Από χοντρή και γερή μαύρη τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. boho. Λουλούδι και λουριά ώμου από χοντρή μπορντώ τσόχα και σπάγγο. Κλείσιμο με κρυφό κουμπί. Ιδανικό σχήμα για μεταφορά εγγράφων, βιβλίων, σημειώσεων. - Τιμή: 26 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).
 • collage image title

  "Ιφιγένεια"

  ΤΤ 001

  Διάσταση: 33x25x12εκ. Από χοντρή και γερή σοκολά τσόχα, με εσωτερική επένδυση απο 100% βαμβακερό ύφασμα. Πεταλούδα από χοντρή τσόχα, γεμισμένη με ειδικό μπαμπάκι και στολίδια με χάντρες. Ιδανική βοηθητική τσάντα για το γραφείο ή την χειμωνιάτικη βόλτα. Κούμπωμα "γλώσσα" με...χριτς-χρατς! - Οι διαστάσεις, τα χρώματα, τα σχέδια και η επένδυση διαφοροποιούνται ανάλογα με τις επιθυμίες μας.- Τιμή: 35 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φπα 23%).